FC Volendam RSS

Twee jeugdtrainers stoppen bij FC Volendam

In goed overleg is er besloten jeugdtrainers Sander Riesener en Floris Steinhart volgend jaar geen trainer meer zijn van respectievelijk de C1 (015) en B2 (016). Sander is al zeven jaar werkzaam als jeugdtrainer bij FC Volendam en heeft diverse teams onder zijn hoede gehad. Floris is voor het tweede jaar actief als jeugdtrainer van de B2 (016). Hij begon bij de C2 (014) en nam de B2 over van Dennis Groot toen hij vanwege gezondheidsproblemen uitgeschakeld was. Beide trainers ontwikkelen zich maatschappelijk enorm goed. De drukte en verplichtingen matchen niet meer met de verplichtingen waar de Jeugdopleiding van FC Volendam in de toekomst aan moet voldoen. Dit betekent dat de wegen zullen gaan scheiden. Voor FC Volendam is het jammer dat deze ervaren trainers voor de club verloren gaan. We zullen dan ook op zoek moeten gaan naar vervangers. Wij wensen beide trainers veel succes met hun toekomstige maatschappelijke carrière, privé en hun trainersloopbaan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *