FC Volendam RSS

Gokken op Voetbal

Voordat u online weddenschappen kunt doorvoeren, moet u zich eerst aanmelden bij een bookmaker. Bwin behoort tot de al langer gevestigde bookmakers. Als u zich aangemeld heeft kunt u een bedrag storten waarmee u wil gaan wedden, deze betaling verloopt via iDEAL en is bijna direct inzetbaar. U gaat naar het wedstrijden overzicht en plaats uw weddenschap, u kunt vaak direct zien wat u kunt winnen als uw voorspelling juist blijkt te zijn. Naast het normale wedden zijn er ook speciale acties, zo zijn er sites waarop u op andere onderwerpen kunt wedden. Zo kunt u soms gokken op het aantal gele kaarten, blessures en of er rellen zullen ontstaan of niet! http://www.livetipsportal.com/nl/ is op deze manier een leuke onderneming.

Als we over wedden op voetbal praten, zijn er een aantal bookmakers, die moeten worden genoemd. Zo is er bijvoorbeeld de bookmaker bet365. Deze bookmaker heeft zich gespecialiseerd op sportweddenschappen en biedt tal van promoties aan. Zo vindt u er een voetbalbonus van 100% op kombinatieweddenschappen. Hiermee kunt u een inzet tot een maximale hoogte van 100.000 pond terug krijgen!

Een andere grote en bekende bookmaker met tal van promoties is Betclic. Op deze site vindt u verschillende acties met betrekking tot voetbal. Zo kunt u hier een 50 euro bonus voor de Champions League winnen, een 50 euro bonus voor de Europa League of u krijgt 50 euro terug van een verloren kombinatieweddenschap. Zo hebt u drie kansen, om bonussen voor voetbalwedstrijden ter hoogte van in totaal 150 euro te winnen.

Ook 10bet biedt verschillende mogelijkheden, om op voetbal te wedden, die de harten van alle voetballiefhebbers hoger zullen laten slagen. Zo is er een bonus voor kombinatieweddenschappen op het voetbal, waarbij u maximaal 100 euro kunt terug krijgen- daarom wordt deze bonus ‘‘cashback‘‘ genoemd. Naast de reeds genoemde mogelijkheden, om bij verschillende bookmakers bonussen voor weddenschappen op voetbal te krijgen, zijn er ook gedurende het jaar vele acties, zoals aan het begin van belangrijke europese competities of voor EK-of WK-campagnes. Mis nu je kans niet om met voetbalwedstrijden geld te winnen!

Een vergelijking van bookmakers en promoties vind je op www.weddenbonus.com.

Bekijk alle informatie over goksites in het totaaloverzicht met goede gokbedrijven en online wedkantoren, zeker wanneer je wilt profiteren van een hoge bonus bij online gokken.