FC Volendam RSS

Selectie FC Volendam te gast bij Ali B

Donderdagavond was de gehele selectie en technische staf te gast bij de theatervoorstelling van Ali B. De spelersgroep heeft aan het begin van het seizoen de opdracht gekregen om in groepjes van 6 om de beurt een teambuildinguitje te organiseren. Dit keer was het de beurt aan Jack Tuijp, Raoul Esseboom, Daniel van Son, Gerry Vlak, Genridge Prijor en Soufiane Laghmouchi. Voorafgaand aan het optreden werd er heerlijk gegeten in restaurant Lotje Wine & Dine aan de haven in Volendam. In het Zaantheater in Zaandam vond vervolgens de theatervoorstelling van Ali B plaats. Na afloop van de voorstelling vond er nog een Meet & Greet plaats met de rapper en ging de gehele selectie nog even met Ali B op de foto. De spelers van FC Volendam mogen terugkijken op een mooie avond, die tot in de puntjes door het zestal was georganiseerd 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *