FC Volendam RSS

Online ticketing FC Volendam!

Om het onze supporters zo makkelijk mogelijk te maken, is het vanaf heden mogelijk om online tickets te bestellen voor de thuiswedstrijden van FC Volendam! Wat heb je daar voor nodig? Een ClubCard van FC Volendam! (let op: ook een Seizoenkaart is geldig als ClubCard!) De ClubCard en online tickets zijn verkrijgbaar via deze link. Een ClubCard kost €5,- en is 5 jaar geldig. Na het bestellen van de ClubCard ontvangen wij graag binnen 5 werkdagen een kopie van je legitimatie. Deze mag je mailen naar [email protected] of opsturen naar FC Volendam, Postbus 82, 1130 AB Volendam. Na ontvangst van de kopie van je legitimatie kunnen wij de ClubCard verwerken. Zodra je de ClubCard in je bezit hebt kun je online tickets kopen. Voorwaarden online tickets: • Vooralsnog zijn er alleen kaarten voor de Jaap Jonk-tribune online verkrijgbaar. • Tickets die online besteld worden kunnen op de wedstrijddag afgehaald worden bij Loket Inlichtingen bij de hoofdingang van het Kras Stadion • Koop je een ticket voor een risicowedstrijd en kom je uit de regio van de tegenstander, dan wordt het ticket geblokkeerd. Je krijgt dan van ons een mail en je geld wordt teruggestort. • LET OP: personen die reeds een ClubCard/Seizoenkaart van een andere betaald voetbalclub in het bezit hebben kunnen geen ClubCard van FC Volendam aanvragen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *