FC Volendam RSS

Berry Smit te gast in LOVE Sport Extra

Woensdag 6 januari om 18.00 uur is assistent-trainer van FC Volendam Berry Smit te gast in L.O.V.E. Sport “Extra” De huidige ass. trainer van FC Volendam begon als voetballer in 1982 bij de jeugd afdeling van de RKAV Volendam, in 1991 t/m 1994 voetbalde Smit eerst bij de zaterdag 2 later in de hoofdmacht van het zaterdag voetbal in Volendam. In het seizoen 1994 ging Berry Smit naar de zondag afdeling tot het seizoen in 1998. Daarna nog bij ZPC in Amsterdam en 2 seizoenen bij FC Volendam dat toen onder leiding stond van Dick de Boer en later Andries Jonker. Smit sloot zijn veldvoetbal carrière af bij de RKAV zaterdag. Hij maakte ook furore in de zaal bij o.a. Schoonmaak bedrijf Succes,Krasboys,FC Hilversum en in het Nederlands zaalvoetbal team. Daarna ging Berry Smit het trainersvak in en trainde hij o.a. bij het jeugdplan van FC Volendam, en was hij 5 jaar hoofdtrainer van zaterdag hoofdklasser RKAV Volendam. Nu en de aankomende 3 jaar maakt de Volendammer deel uit van de technische staf van FC Volendam die nu nog onder leiding staat van hoofdtrainer Robert Molenaar. Om 18.30uur bellen met…Robert Molenaar Presentatie: Jack Mühren en Bert van der Poppe Techniek: Frans Winter www.rtvlove.nl Ether: 106.6 Kabel: 89.0 TV Digitaal: 40 Zeevang: kanaal 41

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *