FC Volendam RSS

FC Volendam Kerstwoordzoeker 2015 (2)

Speciaal voor de feestdagen hebben we een leuk spelletje voor jullie in petto. Onze assistent-trainer Berry Smit heeft een Kerstwoordzoeker gemaakt. In deze woordzoeker staan een aantal woorden verborgen met betrekking tot FC Volendam. Vanaf 28 december verschijnen er elke dag een paar woorden die in de woordzoeker staan. Op 31 december verschijnt het laatste setje woorden. Als alle woorden gevonden zijn, blijven er een aantal letters over. Van die overgebleven letters kun je een zin maken. Dit is de oplossing van de woordzoeker. De oplossing kan ingezonden worden naar [email protected] tot en met zondag 3 januari 23:59 uur. Maandag 4 januari worden de winnaars bekend gemaakt! Tip van de redactie: print de woordzoeker uit en neem elke dag een kijkje om het volgende setje woorden te vinden. Klik hier voor de FC Volendam Nieuwjaarswoordzoeker Woorden deel 2: Gewoon Gezellig Glas Groenhart Happy Homeless Worldcup HSB Jeugd Kaars Kerstmis Keukenloods Koningshoek Kras Lounge 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *