FC Volendam RSS

Robert Molenaar en Gyliano van Velzen in de prijzen gevallen

Thomas Verhaar is uitgeroepen tot beste speler van de eerste periode in de Jupiler League. De aanvaller van Sparta Rotterdam ontvangt naast de bronzen stier voor beste speler ook de prijs voor topscorer van de eerste periode. In de overige categorieën valt periodewinnaar FC Volendam in de prijzen. Coach Robert Molenaar ontvangt de prijs voor beste trainer en aanvaller Gyliano van Velzen de bronzen stier voor beste talent van de eerste periode. Spartaan Thomas Verhaar voert met 8 doelpunten de topscorerslijst van de Jupiler League aan en werd zowel door de aanvoerders en trainers in de Jupiler League als het publiek verkozen tot beste speler van de afgelopen periode. De 27-jarige Rotterdammer ontvangt daardoor zowel de bronzen stier voor de topscorer als de prijs voor beste speler van de eerste periode. FC Volendam nam al de bronzen stier voor de eerste periodetitel in ontvangst en kent daarnaast twee individuele winnaars. Robert Molenaar werd door zijn collega trainers en de aanvoerders uit de Jupiler League verkozen tot beste trainer van de afgelopen periode. De 21-jarige vleugelspits Gyliano van Velzen heeft een zeer sterke start van het seizoen achter de rug in Volendamse dienst en werd door de trainers en aanvoerders verkozen tot beste talent. De winnaars van de bronzen stieren voor beste speler, beste talent en beste trainer per periode zijn automatisch genomineerd voor een gouden stier. Deze hoofdprijzen worden aan het einde van het seizoen uitgereikt tijdens het jaarlijkse gouden stier gala van de Jupiler League. De topscorer ontvangt automatisch een gouden stier.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *