FC Volendam RSS

Peter Heerschop te gast in LOVE Sport Extra

Woensdag 14 oktober om 18.00 uur is TV-persoonlijkheid en voetballiefhebber Peter Heerschop te gast in L.O.V.E. Sport “Extra” Heerschop(55) is mede bekend geworden van de programma’s “Kopspijkers” en “Vrienden van Van Swieten”, waar hijzelf aan mee schreef. Vanaf 2002 verzorgt Heerschop een weekoverzicht genaamd “Lieve Marianne”, in het radioprogramma “Evers staat op”. De naam van dit overzicht is ontleend aan schaatsster Marianne Timmer, aan wie hij het overzicht zogenaamd vertelt. Tijdens de Olympische Spelen in 2002 in Salt Lake City deed hij de column iedere dag samen met Viggo Waas. Verder was Peter Heerschop o.a. te zien in de programma’s Koppensnellers, Najib wordt wakker, Balbezit, Het Sinterklaas journaal, Ik hou van Holland, Wat vindt Nederland, Mannen van een zekere leeftijd, , De Hollandse school en nu nog in het programma Jeuk van de VARA. Ook speelde hij een gastrol in de populaire TV serie Baantjer. In 2012 speelde Heerschop de onderwijsinspecteur in de film Mees Kees. Om 18.30uur bellen met…Robert Molenaar Presentatie: Jack Mühren en Bert van der Poppe Techniek: Frans Winter www.rtvlove.nl Radio:Ether: 106.6 FM Kabel: 89.0 FM TV:Digitaal: Kanaal 40 Zeevang Kanaal 41

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *