FC Volendam RSS

FC Volendam Voetbalquiz 2015

Voetbalkenners opgelet! Op zondag 20 december organiseert FC Volendam een spectaculaire voetbalquiz. Dit vindt plaats in ‘De Koningshoek’ in het KRAS-stadion. De inloop is vanaf 13:30 uur, de aanvang van de quiz om 14:00 uur. De middag loopt rond 18:00 uur tegen zijn eind. Aan de quiz kunnen maximaal 25 teams van 3 personen meedoen, dus snelle aanmelding is geboden! Met daverend succes heeft FC Volendam de afgelopen vier jaar een dergelijke quiz georganiseerd. De quiz bestaat dit jaar uit zeven rondes waarin algemene voetbalvragen en vragen over FC Volendam de revue passeren. Naast leuke weetjes zijn er ook spannende beeld- en geluidsvragen. Voetbalkenners en dan nog specifieker FC Volendamkenners worden uitgedaagd om te laten zien wat ze weten. Ook dit jaar zijn er weer mooie prijzen te winnen tijdens deze gezellige middag! Spelers, supporters, sponsors, Club van 200, oud-spelers, vriendengroepen: iedereen is van harte uitgenodigd! Laat zien wat je weet en meld je aan bij: [email protected] Vermeld duidelijk de drie namen van de deelnemers én je teamnaam! Geef je nu op want VOL=VOL. Deelname is gratis! {foto1}

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *