FC Volendam RSS

TIP: Gratis Livestream Roeselare – Dessel Sport (14-03-2015)

Een gratis Livestream van de wedstrijd Roeselare – Dessel vind je hier! Vanavond om 20.00 uur trappen beide elftallen af. Wil jij deze kraker op een nog leukere manier beleven? Neem dan eens een kijkje bij het wedkantoor van Unibet.be! Als je nu bij hun een accountje aanmaakt, dan geven ze je maar liefst een welkomstbonus kado van 60 euro! om in te zetten op deze pot! Daarnaast krijg je ook chronisch toegang tot alle beschikbare voetbalstreams. Zo is het mogelijk om alle wedstrijden uit de Spaanse, Duitse, Franse, Turkse, Portugese en Nederlandse competitie wekelijks voor niets te bekijken! Een absolute buitenkans voor de echte voetbaldieren! Klik nu hier om je in te schrijven en laat je voetbalverstand spreken!

Hieronder de notering van Unibet voor deze wedstrijd:

  • Roeselare wint: 2,05
  • Gelijkspel: 3,40
  • Dessel wint: 3,25

Mocht je dus willen inzetten op een gelijkspel en hier je bonus voor willen gebruiken? Dan zou je zomaar 60 x 3,40= 204,00 euro kunnen winnen! En dit met een totaal risicoloze weddenschap! Klik nu hier om je geheel vrijblijvend in te schrijven en profiteer direct!

Helaas heeft Unibet van deze wedstrijd geen Livestream maar hieronder hebben wij er één gevonden (Indien beschikbaar)

 

Klik nu hier voor de Livestream van deze wedstrijd

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: