FC Volendam RSS

TIP: Watch Free Livestream Heerenveen – Feyenoord | Eredivisie 04-02-2015

bg

Vanavond om 18.30 uur staat de wedstrijd Heerenveen – Feyenoord op het programma. Wil jij deze pot op een nog leukere manier beleven? Neem dan eens een kijkje bij de heren van Unibet.com! Als je nu bij hun een accountje aanmaakt en hier een kleine storting op doet? Dan storten zij er per direct 50 euro voor je bovenop! Daarnaast krijg je dan ook levenslang toegang tot alle beschikbare livestreams. Zo kun je bijvoorbeeld alle wedstrijden uit de Primera Division, Bundesliga, Serie A, en Turkse competitie wekelijks voor niets bekijken! Dus ook de krakers tussen Real en Barcelona! Klik nu hier om je in te schrijven en zet je voetbalverstand om in duizenden euro’s! (Ook voor tablet of mobiel!)

Zie hieronder de notering van bookmaker Unibet:

  • Heerenveen wint: 3,90
  • Gelijkspelletje: 3,45
  • Feyenoord wint: 1,90

Denk jij dat dit een gelijkspel wordt? Dan krijg je voor iedere ingezette euro het middelste bedrag terug. Als je hier je bonus voor zou gebruiken, dan zou je zomaar 50 x 3,45= 172,50 euro kunnen pakken met deze weddenschap! Absoluut risicovrij! Kijk hieronder naar alle te spelen wedstrijden vandaag, en zet zelfs tot de laatste minuut van deze potjes in! Mocht je in Belgie wonen? Maak dan hier een account aan en krijg zelfs 60 euro bovenop op je eerste storting!

Helaas biedt Unibet voor deze wedstrijd geen Livestream aan, maar hieronder hebben wij er één gevonden (Indien beschikbaar)

 

Klik hier voor de Livestream van deze wedstrijd!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: