FC Volendam RSS

TIP: Gratis Livestream Arsenal – West Ham United (Premier League 14-03-2015)

mybetsq-enEen Livestream van de wedstrijd Arsenal – West Ham vind je hier. Vanmiddag om 16.00 uur trappen ze af. Wil jij deze wedstrijd op een nog leukere manier beleven? Schrijf je dan nu in bij MyBet.com! Als je nu bij hun een accountje aanmaakt dan geven ze je gewoon een welkomstbonus van 100 euro om in te zetten op deze pot! Daarnaast krijg je dan ook chronisch toegang tot alle aangeboden livestreams. Zo is het mogelijk om alle wedstrijden uit de Spaanse, Italiaanse, Turkse, Duitse, Franse en Belgische competitie wekelijks voor niets te bekijken! Dus ook de wedstrijden tussen Barcelona en Real Madrid bijvoorbeeld. Klik nu hier om je in te schrijven en beleef het spelletje op een nog leukere manier!

Zie hieronder de notering van MyBet voor deze wedstrijd:

  • Arsenal wint: 1,35
  • Gelijkspel: 5,20
  • West Ham wint: 8,50

Mocht je bijvoorbeeld willen inzetten op een gelijkspelletje na 90 minuten? dan zou je bijvoorbeeld 100 x 5,20= 520,00 euro kunnen verdienen! En dit met een totaal risicoloze inzet!

Helaas biedt MyBet van deze pot geen livestream aan maar hieronder hebben wij er één voor u gevonden! (indien beschikbaar)

 

Klikt u hier voor de stream van deze wedstrijd

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: