FC Volendam RSS

Spetterende gala-avond brengt recordopbrengst voor de jeugd

Zaterdagavond 13 december werd in een luxe galatent op het veld van het Kras Stadion in Volendam het twaalfde FC Volendam Gala georganiseerd. De galatent was in een betoverende kerstsfeer versierd, compleet met een prachtige wintertuin. Aanwezig waren bijna 400 sponsoren die hebben genoten van een geweldige avond vol (culinair) spektakel, entertainment en topmuziek. {foto2} De avond werd om 18:00 uur geopend door voorzitter van het galacomité Alfred de Jong die op zijn beurt het woord gaf aan presentatrice Quinty Trustfull. De gasten kregen een overheerlijk meergangendiner voorgeschoteld van Niels Runderkamp (firma Runderkamp) en zijn crew, door de voortreffelijke bediening van de medewerkers van de Jozef en Runderkamp. Door de avond heen kon iedereen genieten van een amuse, zeeduivel in kreeftsaus, ossenhaas in cognacsaus en een chocolade couronne. {foto10} De spits werd afgebeten door niemand minder dan Lee Towers, die met zijn repertoire meteen al de zaal in beweging bracht. Het optreden van de Rotterdammer was een geweldige voorbode van wat iedereen de rest van de avond nog te wachten stond. {foto1} Razendsnel Tussen de optreden door verzorgde de Marcel Fisser Band, de vaste begeleidingsband van Jan Smit voor de easy listening muziek. Na het heerlijke hoofdgerecht was het de beurt aan de mistery guest van de avond: Sandy Kandau. Zij heeft momenteel veel succes met haar show ‘La Voix Changez’ waarbij ze gedurende de show in allerlei verschillende outfits nummers zingt en zich daarbij razendsnel verkleedt. {foto11} Na het optreden van Sandy Kandau was er de loterij met geweldige prijzen. De winnende lotnummers kunt u hier vinden. De jarige veilingmeester Erben Wennemars maakte daarna de veiling van diverse items een daverend succes. Met zijn enthousiasme zorgde hij ervoor dat er hoge bedragen werden geboden op items als huiskamerconcerten van de 3JS en Opera Familia, een schaatsclinic van Jan Blokhuijsen en Koen Verweij, een training geven aan FC Volendam en een gesigneerd shirt van het Nederlands Elftal. {foto3} Jan Smit, die eerder op de avond goud won in het Gelredome, sloot de avond af en zorgde ervoor dat de aanwezigen een geweldige slotact beleefden. Na het optreden werd bekendgemaakt dat het gala een recordopbrengst had van € 65.000,-. Dit bedrag wordt in zijn geheel aangewend voor de jeugdopleiding van FC Volendam. Het FC Volendam Gala 2014 was een aaneenschakeling van culinaire en mzuikale hoogtepunten! {foto4} {foto5} {foto6} {foto7} {foto8} {foto9} {foto12} Foto's: Fred Rotgans

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: