FC Volendam RSS

1e FC Volendam Winterspektakel groot succes!

Het FC Volendam Winterspektakel in het Kras Stadion in samenwerking met Sport-Koepel was een groot succes! In de Galatent op de middenstip werd het EP Beerepoot FIFA 2015 toernooi gehouden onder leiding van John Bont. {foto1} {foto2} De bingo werd op fantastische wijze door Martin Kuitert van Sport-Koepel gepresenteerd. De prijzen zijn beschikbaar gesteld door Bart Smit, Biesterveld Diamantairs en FC Volendam. Diana Veerman en Anja Tol hadden de leiding over de loterij waarbij prachtige prijzen waren te winnen. {foto3} Op het veld stond een winterse Voetbalexperience uitgestald. Een groot sport- en spellenparcours waarbij punten waren te verdienen. Al met al was het een zeer geslaagde ochtend waarbij het weertje natuurlijk ook enorm mee zat! De kinderen waren blij en voldaan, en daar doen we het natuurlijk voor. We bedanken alle vrijwilligers die mee hebben gewerkt aan het FC Volendam Winterspektakel. {foto4}

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: