BUITENKANSJE: Wie wordt er tweede in de Eredivisie? Krijg twintig keer je inzet bij een juiste voorspelling!

Tweet facebook TIP: ALTIJD GRATIS NAAR BARCA KIJKEN?



Met nog 2 wedstrijden te gaan voor het einde van dit voetbalseizoen staat er nog een hoop op het spel. Dat Ajax kampioen wordt staat wel vast (1,02) Maar, wie wordt er tweede in de Eredivisie, wie gaan er Europa in, welke teams spelen nacompetitie, wie wint de Jupiler League en wie de KNVB beker? De bookmakers van Unibet hebben een aantal favorieten, maar veel is nog niet beslist. PSV en Feyenoord staan vooralsnog gelijk in de notering voor de tweede plek (20,00). De laatste voetbalweek volgende week is alles bepalend.

Komende zondag wint PSV van NEC (1,12), Feyenoord uit bij ADO (1,45) en Vitesse wint uit in Waalwijk van RKC (2,05). De stand blijft na dit weekend dus wederom gelijk.

Degradatie of niet?
Dat ligt anders onderaan het rechter rijtje. Een aantal ploegen bungelt nog onderaan met vrees voor nacompetitie. NAC doet hierin zondag goede zaken door van directe concurrent Roda JC te winnen. (2,10) Zeker gezien Unibet ook voorspelt dat RKC verliest tegen Vitesse (3,35) en PEC ook geen punten pakt tegen AZ (6,00).

Denk jij te weten hoe de plekken gaan worden verdeeld? Schrijf je dan nu in bij Unibet en ontvang tot 50 euro GRATIS op je eerste storting! Tevens krijg je dan ook toegang tot alle wekelijkse livestreams. Zo worden bijvoorbeeld alle wedstrijden uit de Primera Division, Serie A en Turkse competitie uitgezonden!





facebook TIP: REGISTREER JE NU EN WED € 200,- GRATIS OP VOLENDAM!

Lees het volledige artikel
← vorig bericht volgend bericht →
Nog niemand reageerde.

Reageer




WIN EEN VOLENDAM-SHIRT!

Like ONS nu ook op facebook FACEBOOK en maak kans op een orgineel THUISSHIRT!! Ook kun je ons volgen via onze facebook TWITTERPAGINA en maak je kans op een UITSHIRT!!

€200,- + 10 GRATIS SPINS !!!

   

Advertentie

   

RECENTE BERICHTEN

  • TIP: Vanavond Spanje – Italie! Schrijf je nu in en krijg €50,- om in te zetten op deze kraker!! (Verdien €235,- bij een gelijkspel!!)
  • Zaterdag 29 juni eerste training én Persdag
  • Jansen wil dominant spelen met FC Twente – NUsport.nl
  • FC Volendam buiten de lijnen (3.)
  • Eddy Veerman te gast in LOVE Sport Extra
  • Eddy Veerman te gast in LOVE Sport Extra
Zoek hier naar de beste Online casinos

LIKE EN WIN EEN THUISSHIRT!