Het wordt dringen in de subtop

€ 50 euro bonus MAAK NU EEN ACCOUNT AAN EN KIJK GRATIS NAAR BARCELONA EN REAL MADRID! KRIJG 50 EURO GRATIS EN WIN VEEL GELD MET EEN VRIJE GOK!

FC Volendam heeft zich na de 4-1 overwinning tegen Telstar weer in de subtop gemeld. Na de teleurstellende 1-0 nederlaag in Tilburg was er alles aan gelegen de draad in deze fase van de competitie weer op te pakken. Daarvoor moest FC Volendam wel tot de bodem gaan. De start van de wedstrijd bracht niet de kwaliteit die de supporters van de club gewend waren, maar in de tweede helft toonde FC Volendam zich weer als vanouds. Goed combinerend en op het juiste moment de kansen verzilveren. Nu in de competitie ruim een derde van het programma afgewerkt is, wordt duidelijk wat de perspectieven zijn. FC Zwolle heeft voor zichzelf de prachtige resultaten van het vorige seizoen gekopieerd en lijkt op dit moment onaantastbaar. Daaronder is een aantal grote verrassingen. In de eerste weken was naast FC Eindhoven, de komende tegenstander van FC Volendam, ook Almere City FC flink in beeld. De laatste wedstrijden loopt het daar wat minder, omdat steeds meer clubs ervan doordrongen zijn dat in Almere aan iets moois gewerkt wordt. Ze laten zich minder snel verrassen. FC Eindhoven daarentegen heeft na het aanhalen van de contacten met PSV duidelijk gemaakt, dat het geen eendags werk is dit jaar. Met degelijk veldspel heeft het de beste aansluiting met de koploper tot nu toe. Voor FC Volendam zal het derhalve geen eenvoudige zaak zijn aan de Aalsterweg de punten weg te kapen. De opdracht aan de mannen is klip en klaar. Wil de ploeg aanspraak blijven maken op een mooie stand aan het eind van de rit, dan zal ook in en tegen Eindhoven voetbal gespeeld moeten worden dat punten kan opleveren. In de voorbije twee seizoenen werd al zichtbaar dat het nieuwe FC Eindhoven op weg is naar een prachtige toekomst. In Volendam kwam het Andere Oranje twee keer niet aan scoren toe. Vorig jaar was het net voor de winterstop 0-0 in een fase waarin FC Volendam een echte dip doormaakte. Later maakte Volendam dat in de uitwedstrijd goed. Werd met flink billenknijpen het seizoen daarvoor een benauwde 2-3 overwinning geboekt (twee keer Melvin Platje en een keer Rowin van Zaanen), eind april werd het 0-3. Die uitslag was een beetje vertekend. De wedstrijd begon laat door een onbeschrijflijk noodweer. FC Volendam nam een 0-1 voorsprong door Melvin Platje. Vervolgens moest scheidsrechter Winter (die in deze wedstrijd afscheid van het betaald voetbal nam) de wedstrijd twee keer stilleggen vanwege donder en bliksem. In de allerlaatste twee minuten scoorde FC Volendam nog twee keer. Arsenio Halfhuid schoot een vrije trap in een keer in en net voor het laatste fluitsignaal liet Michiel Kramer de Eindhovense doelman kansloos. In de nu komende wedstrijd staat er een nieuw FC Eindhoven, dat vol zelfvertrouwen de gastheer zal zijn van FC Volendam. De Volendammers realiseren zich dat 100% concentratie en inzet een mooi antwoord moeten zijn.  


Tweet

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
GRATIS € 50 BIJ UNIBET!

    

RECENTE BERICHTEN

  • Scorende bankzitter Platje accepteert uitleg trainer: ‘Elke week knokken’ – ELFvoetbal.nl
  • Jeugdplan: uitslagen 19/11/2011
  • Jeugdplan: uitslagen 19/11/2011
  • Jeugdplan: uitslagen 19/11/2011
  • Jeugdplan: uitslagen 19/11/2011

ECHTE FAN ? LIKE ONS DAN !!