De zeskamp voor onze ouders van het Jeugdplan

€ 50 euro bonus MAAK NU EEN ACCOUNT AAN EN KIJK GRATIS NAAR BARCELONA EN REAL MADRID! KRIJG 50 EURO GRATIS EN WIN VEEL GELD MET EEN VRIJE GOK!

Zondagochtend om 9:00 uur, 13 november werd er verzameld door een groot aantal ouders van ons Jeugdplan. Er stond een zeskamp op het programma. Sommige ouders waren er zelfs voor in trainingskamp gegaan. Het weer was ons goed gezind ,een beetje fris maar met een prachtige blauwe lucht met een heerlijk zonnetje. Na het verkleden zijn de ouders in groepen verdeeld, er waren 6 groepen die gezamenlijk 6 onderdelen moesten gaan afleggen. De onderdelen hadden allemaal te maken met het voetbal spel. Er werd gedribbeld in een slalom om pionnen en dit werd vakkundig door sommige ouders uitgevoerd. (zie foto Renato Tuur, vader Elroy Tuur.) {foto1} Er moest gemikt worden op paal en lat en er was een onderdeel koppen en mikken. Tevens was er een onderdeel hooghouden. Zoals u ziet was Rita Nojoredjo (moeder van Brandon Nojoredjo) een kunstenaar in het hooghouden. {foto2} Bij het onderdeel penalty schieten, werd onze eigen jeugdkeeper Sander Binken flink onder vuur genomen door de ouders. (Nogmaals bedankt Sander dat je beschikbaar was voor deze dag.) Op de foto zien we José Mol (moeder Rowin Mol ) die een prima traptechniek laat zien.  {foto3} Het laatste onderdeel bestond uit voetgolf. Er werd in het stadion over 4 holes gespeeld. De hoekpunten waren de holes, dit werd zeer fanatiek door de ouders afgewerkt. Na afloop werd er een heerlijke lunch genuttigd met z’n allen in de jeugd kantine aan de Dijk. Jaap en Afra de Boer hadden deze lunch verzorgd. Hiervoor willen wij jullie hartelijk danken. Na de lunch was er natuurlijk een prijs uitreiking voor de beste zes kamper. Bij de mannen was dat Henk van Baarsen (vader Daan van Baarsen) en bij de vrouwen Hilda van Ooijen (moeder Yordi van Beek). De trotse winnaar en winnares kregen een wedstrijd shirt van FC Volendam.  {foto4} {foto5} Ik hoop dat de ouders een leuke sportieve dag hebben gehad, maar gezien de lachende gezichten denk ik dat het wel gelukt was. Ik hoop bij de volgende activiteit nog meer ouders te verwelkomen. Ik moet als Hoofd Jeugdopleidingen van FC Volendam ook de jeugd trainers bedanken voor hun bijdrage, want zonder hen kon de zes kamp niet worden georganiseerd. Trainers bedankt, jullie waren geweldig! Richard Stricker Hoofd Jeugdopleiding  


Tweet

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
GRATIS € 50 BIJ UNIBET!

    

RECENTE BERICHTEN

  • Scorende bankzitter Platje accepteert uitleg trainer: ‘Elke week knokken’ – ELFvoetbal.nl
  • Jeugdplan: uitslagen 19/11/2011
  • Jeugdplan: uitslagen 19/11/2011
  • Jeugdplan: uitslagen 19/11/2011
  • Jeugdplan: uitslagen 19/11/2011

ECHTE FAN ? LIKE ONS DAN !!