FC Volendam RSS

Winnaars FC Volendam Kerstwoordzoeker bekend

Afgelopen weken stond de jaarlijkse FC Volendam Kerstwoordzoeker, die traditiegetrouw wordt gemaakt door onze assistent-trainer Berry Smit, op de site. We hebben maar liefst 52 inzendingen van jullie mogen ontvangen. De oplossing was: 'Spetterend Nieuwjaar allemaal'. De loting is verricht en de volgende deelnemers hebben gewonnen: FC Volendam VIP Arrangement Dirk Nowee 2 Ere-tribunetickets voor een thuiswedstrijd van FC Volendam naar keuze Piet Karregat FC Volendam sjaal Denley Broers FC Volendam Mok René Buys FC Volendam Minidress Christel Lakeman FC Volendam Muts Luna Verkooijen Wij danken alle deelnemers voor hun inzending! Met de winnaars wordt per mail contact opgenomen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *